Beste Klant,
Wanneer u zich registreert op onze website worden uw gegevens opgenomen in onze administratie en/of ons CRM systeem. In het kader van de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) kunt u hier lezen hoe wij omgaan met uw gegevens en ons uitgevoerde privacybeleid.

Wij hebben uw gegevens opgenomen in ons bestand voor het uitvoeren van relatiebeheer en het uitvoeren van onze werkzaamheden. Ons beleid is om alleen gegevens van u in onze administratie en/of CRM systeem op te nemen die belangrijk zijn voor onze dienstverlening, het leveren van goederen en/of marketing uitingen. De overige gegevens worden direct verwijderd.

Wij zorgen ervoor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld en garanderen een zorgvuldige en discrete omgang. Wij verwerken persoonsgegevens in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast voeren we een strikt beleid wie uw gegevens kunnen inzien en hebben daarnaast een protocol om datalekken te vermijden en komen wij verwerkingsovereenkomsten overeen met al onze leveranciers omtrent hun privacybeleid.

Mocht u uw gegevens willen inzien, laten aanpassen of laten verwijderen, neem dan contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zonder reactie of bericht gaan we er vanuit dat u hiermee voldoende geïnformeerd bent omtrent ons privacybeleid en dat we uw gegevens kunnen gebruiken om u te informeren omtrent de nieuwe collectie en aanbiedingen van ons bedrijf.

Als u van ons geen nieuwsbrief wilt ontvangen kunt u zich hiervoor ook uitschrijven.

Dodo wear - Kleding voor Baby, Kinderen en Volwassen

Sinds 2004.Dodo wear staat voor gastvrij en ongedwongen winkelen in een gezellige kleine winkel. Voor veel aankomende Vaders en Moeders, Opa's en Oma's een Walhalla. In het midden van Den Burg vind je onze winkel tegenover (voor vaste Texelgangers) Kees de Waal Woon accessoires Het assortiment van Dodo wear is zeer divers en voor veel doelgroepen. Er is een uitgebreide baby- en peutercollectie kleding. Dit is verkrijgbaar vanaf maat 50 t/m 92. Voor de grotere kinderen (maat 92 t/m 176) vind je bij ons een collectie in outdoor jassen en veel kleding van bekende merken. Daarnaast kunnen ook volwassenen bij ons goed slagen. Zij kunnen bij ons terecht voor Bretonse kleding en Outdoor jassen van Didriksons voor zowel Dames als Heren.

  • Binnenburg 12 - 1791CG - Den Burg
  • +31 222 310335
  • winkel@dodowear.nl
keyboard_arrow_up