Bij Dodo wear Koopt u niet alleen de leukste artikelen. U spaart ook voor korting!

Hoe werkt dit?

Voor elke 3 euro ontvangt u 1 spaarpunt (dat is zomaar 5% extra korting). En wanneer u 100 punt heeft gespaard ontvangt u een kortingscode.

Deze code is 15,- euro waard. U ontvangt dus een korting van 15,- over uw volgende bestelling.

Hoe weet u hoeveel punten u heeft?

Bij uw bezorging ontvangt u een factuur. Op deze factuur leest u uw opgebouwde punten. 

U kunt uw korting ook verzilveren in onze winkel. Het enige wat u hoeft te doen is uw naam noemen en ons registratie systeem rekent u meteen de korting door.

Opmerking: over afgeprijsde artikelen ontvangt u geen spaarpunten

Dodo wear - Kleding voor Baby, Kinderen en Volwassen

Sinds 2004.Dodo wear staat voor gastvrij en ongedwongen winkelen in een gezellige kleine winkel. Voor veel aankomende Vaders en Moeders, Opa's en Oma's een Walhalla. In het midden van Den Burg vind je onze winkel tegenover (voor vaste Texelgangers) Kees de Waal Woon accessoires Het assortiment van Dodo wear is zeer divers en voor veel doelgroepen. Er is een uitgebreide baby- en peutercollectie kleding. Dit is verkrijgbaar vanaf maat 50 t/m 92. Voor de grotere kinderen (maat 92 t/m 176) vind je bij ons een collectie in outdoor jassen en veel kleding van bekende merken. Daarnaast kunnen ook volwassenen bij ons goed slagen. Zij kunnen bij ons terecht voor Bretonse kleding en Outdoor jassen van Didriksons voor zowel Dames als Heren.

  • Binnenburg 12 - 1791CG - Den Burg
  • +31 222 310335
  • winkel@dodowear.nl
keyboard_arrow_up